Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL har avslørt Pro Tour-planen for 2023

Programmet for neste kalenderår er kommet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det fortsatt er noen viktige og store begivenheter å se frem til i 2022 Counter-Strike: Global Offensive-sesongen, har ESL nå gitt ut programmet og tidsplanen for 2023-sesongen.

Som nevnt vil det være to mesterskapskaliberarrangementer (IEM Katowice og IEM Köln), samt få mindre skalaturneringer (IEM Spring, IEM Dallas og IEM Fall), alle på toppen av ESL Pro League sesong 17 og sesong 18, som begge vil bli spilt på Malta igjen.

Ellers vil det også være en rekke Challenger-nivåturneringer i løpet av året, hvorav mange overlapper hverandre. For å se den fullstendige oversikten og når hver turnering vil finne sted, inkludert eksakte datoer for hver turnering, sjekk ut programgrafikken nedenfor.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content