Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL kunngjør tidsplanen for Pro Tour 2024

IEM Katowice og Köln er tilbake, og IEM Dallas og Kina er offentliggjort.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ESL har nå kunngjort tidsplanen for 2024 ESL Pro Tour for Counter-Strike: Global Offensive. I løpet av året starter turneringen med IEM Katowice, før diverse andre arrangementer på IEM-nivå finner sted, og Pro Leagues er innimellom.

Etter IEM Katowice i januar/februar kan vi se frem til IEM China i april, ESL Pro League Season 19 i slutten av april/begynnelsen av mai, IEM Dallas i mai, IEM Cologne i august, ESL Pro League Season 20 i september og IEM Fall (ennå ikke offentliggjort sted) i oktober.

Når det gjelder ESL Challenger, går Season 47 av stabelen fra februar til juni, mens Season 48 er planlagt fra juli til november. Det blir også ESL Challenger Major 56 i april, 57 i juni, 58 (med base i Atlanta) i oktober og 59 i november.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content