Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL One Cologne utsolgt for tredje gang på rad

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste har vel begynt å få med seg at esports stadig øker i populæritet, noe som ofte fører til fulle arenaer. Denne uken har vi fått et nytt eksempel på sistnevnte.

ESL One Colognes Counter-Strike: Global Offensive-turnering har som smått startet, og skal sette igang for fullt i morgen når dørene åpnes for ivrige tilskuere. Det blir ikke så rent få som inntar arenaen heller, for ESL kan fortelle at LANXESS er utsolgt for tredje gang på rad. Dette er kanskje ikke så rart når ukens turnering er første gang lagene fullføre Intel Grand Slam, den veldig store premiepotten på 1,000,000 amerikanske dollar som deles ut til lagene som klarer å vinne fire av de ti utvalgte kampene. FaZe Clan er nå bare én seier unna å klare det, så sjansen er stor for at de blir første lag til å klare det.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content