Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Et kjent fjes vender tilbake i Far Cry: New Dawn-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Åpenbar spoiler her altså. Da Ubisoft offentliggjorde Far Cry: New Dawn tok det ikke mange sekunder før de røpet slutten av Far Cry 5, så det ble raskt klart at dette ville bli den første skikkelige oppfølgeren i seriens historie. De fikk det uansett til å høres ut som om både hovedkarakteren vår og de fleste andre fra femmeren var døde. Dagens trailer avslører en av karakterene som fortsatt er i live.

For det er ikke bare tvillingene som vil gjøre livet vanskelig for deg i et post-apokalyptisk Hope County. Joseph Seed er tydeligvis i storform selv etter å ha tilbragt noen år under bakken, så vi får se om vi faktisk får mulighet til å drepe han denne gangen.

HQ
Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content