Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Et ukjent OWL-lag har plukket opp RunAway

"I think the salary is on the higher side for OWL."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge Dot Esports, har det koreanske laget RunAway - som spiller i Overwatch Contenders-divisjonen - blitt plukket opp av et lag.

Vi vet foreløpig ikke hvilket lag det er snakk om, men Twitter-brukeren gatamchun delte denne informasjonen på Twitter, og oversatt en uttalelse fra lagleder Ah 'Flowervin' Lee-Hyun, som sa at laget har blitt signert for Season 2, at det ikke var noe friksjon med laget som har plukket dem opp, og at avtalen ble inngått i slutten av september.

Gatamchun bidro også med et oversatt sitat:

"I think the salary is on the higher side for OWL. The players are all v satisfied with the deal, that's why they signed the contract, right? I can't yet say whether they've been all signed as a team or as individual players."

Hvilke lag tror du det er snakk om?

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content