Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Etter elleve års ventetid kan du endelig kjøre toget i GTA Online

Alt som en del av det nye raidet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fans har måttet vente uanstendig lenge på å kunne sette seg i cockpiten på toget i Grand Theft Auto Online. Til tross for at online-delen av spillet debuterte for rundt 3811 dager siden har muligheten til å kjøre toget i spillet først kommet nå.

Riktignok er det bare mulig å gjøre dette under et spesialoppdrag som kom under den siste oppdateringen, men vi snakker om å kjøre et pokkers tog her. Det var den 7. mars at Rockstar Games lanserte sin nyeste gratisoppdatering, og oppdraget The Cluckin' Bell Farm Raid er nå tilgjengelig.

Denne gangen er det en korrupt politimann og et narkotikakartell som skal knuses, og du kan kjøre det alene eller sammen med opptil tre venner. Og det er i løpet av dette oppdraget at du får sjansen til å stjele og ta en tur i spillets fineste tog for å snike deg inn i Cluckin' Bell's fabrikk som tilsynelatende handler mer med narkotika enn kyllingburgere. Vi får riktignok bare kjøre toget én gang, men det er verdt det. Se videoen nedenfor!

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content