Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Pro Evolution Soccer 2017

Ettorito97 vant andre sesong i PES League for Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne helgen var noen av Europas beste PES-spillere samlet i en del av Liverpools egen Anfield, og der skulle det kåres en vinner av sesong to av PES League (for Europa). Italieneren Ettorito97 gjorde alt annet enn å forsvare seg til seier, da han slo tyske El Matador 5-1 i finalen. Hans første kamp i sluttspillet var en enda større målfest, for der var stillingen 10-2 når dommeren blåste for siste gang.

Innen turneringen var over hadde også fire spillere kvalifisert seg til den ultimate finalen i Berlin denne sommeren, der verdens PES-spillere skal krige om tittelen verdens beste i Pro Evolution Soccer 2017. Fra Anfield ble Ettorito97, El Matador, TioMiit_PW og Alex Algacil kvalifisert.

Pro Evolution Soccer 2017

På grunn av avtaler med Konami og visse europeiske lag, fikk ikke spillerne så mange lag å velge mellom. Resultatet var at nesten alle valgte å spille med Barcelona, der portugisiske dNation var unntaket med Arsenal. Turneringen var fylt med gode kamper, men det var ikke til å stikke under en stol at det ble litt langtekkelig å kun se Barca vs Barca.

For alle resultater og informasjon om turneringen kan du sjekke ut PES Leagues offisielle hjemmeside.

Pro Evolution Soccer 2017

Relaterte tekster

3
Pro Evolution Soccer 2017Score

Pro Evolution Soccer 2017

ANMELDELSE. Skrevet av Sam Bishop & Mike Holmes

Konami vet hva de gjorde bra forrige høst, og nå har de brukt det meste av tiden på å finjustere og polere. Høstens første fotballspill er en perle!

0
- PES League tok et stort steg på Anfield

- PES League tok et stort steg på Anfield

ESPORTSTEKST. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactor var nylig på plass på Liverpool FCs stadion Anfield i forbindelse med PES Leagues regionsfinale. Under tilstelningen tok vi en prat med Konamis Jonas Lygaard...

2
Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

Maradona gir seg ikke i PES 2017-krangelen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det startet med at den argentinske fotballegenden Diego Maradona truet med å saksøke Konami for å ha inkludert en spiller med hans navn og utseende i Pro Evolution Soccer...Loading next content