Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 6

Europeisk Tekken-mester kåret

Svensk tredjeplass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig dro Mohammad "Hugs" Khalil til London for å representere Norge i det prestisjetunge Europa-mesterskapet i Tekken 6. Det ble ingen topplassering, men Skandinavia fikk likevel en representant på pallen. Svenske Boris "THE_EMPEROR" Cueto Ortiz stakk nemlig av med tredjeplassen.

Vinneren ble franske Norman "GeN1us" Chatrier, fulgt av Alessandro "STEVE88" Ajello og altså svenske Ortiz. "GeN1us" reiser nå videre til Japan for å delta i finalen i 2010.

Gamereactor gratulerer vinnerne, og takker "Hugs" for innsatsen!

Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6
Tekken 6

Relaterte tekster

Tekken 6Score

Tekken 6

ANMELDELSE. Skrevet av Øystein Andersen

Kongen av jernknyttneveturneringa er tilbake, og denne gangen både på Xbox 360 og Playstation 3. Øystein har omtalen!

0
Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

Tekken 6 fungerer nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis de allerede tilgjengelige fightingspillene på Xbox One ikke klarer å døyve lengselen etter mer Namco-slåssing i Tekken 7, så kan vi trøste deg med å fortelle at...

Alt om Tekken 6-NM

Alt om Tekken 6-NM

NYHET. Skrevet av Magnus Tellefsen

Spaceworld huset i helgen hovedfinalen for Tekken-NM. Gamereactor var tilstedet for å overvære det hele. Les mer...Loading next content