Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Evil Geniuses dropper størstedelen av sitt League of Legends-lag

Denne gjenoppbyggingen har vært svært aggressiv så langt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Evil Geniuses kunngjorde at de hadde til hensikt å gjøre endringer i sitt League of Legends-lag etter en rekke skuffende resultater, var det få som hadde forventet å se en så betydelig endring i løpet av sesongen.

Og dette er fordi etter de nylige trener-exitene har Evil Geniuses bestemt seg for å løslate fire av sine fem startspillere, og etterlater bare Joseph Joon "jojopyun" Pyun på laget fra nå av.

Dette betyr at Kim "Ssumday" Chan-ho, Kacper "Inspired" Słoma, Ian Victor "FBI" Huang og Philippe "Vulcan" Laflamme ikke lenger vil representere Evil Geniuses når de League of Legends Championship Series kommer tilbake til sommeren, og når det gjelder hvem organisasjonen har sett på som deres erstattere, har det ennå ikke blitt kunngjort.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content