Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Evil Geniuses endrer sin tilnærming til CS: GO

I et forsøk på å forbedre ytelsen, krymper det hovedlaget og kombinerer akademilagene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Evil Geniuses har ikke vært det Counter-Strike: Global Offensive laget som det ønsker å være i det siste. Laget har slitt med å oppnå resultater og har gått glipp av viktige muligheter og turneringer på grunn av det, og nå i et forsøk på å motvirke og fikse dette, endrer esportsorganisasjonen drastisk sin tilnærming til CS: GO.

Som nevnt i en uttalelse på Twitter, blir vi fortalt at laget vil krympe hovedlisten fra et heidundrende lag på 15 personer til bare 10 spillere, og for å legge til dette, vil EG kombinere sine to akademilag (Black og White) til ett, da det ser ut til å ytterligere konsolidere sin konkurransedyktige innsats i scenen.

Laget bemerker også at flere representanter for spillerne vil være avgjørende for suksess, og at det stoler på friidrettsdirektør "Valens" og hovedtrener "Vorborg" som ledere som kan snu skipet og få EG tilbake på sporet til å være en dominerende kraft i CS: GO-rommet.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content