Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Evil Geniuses og Heroic vinner ESL One Cologne 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Covid-19 forhindrer mye, betyr det så sannelig ikke at bransjen ligger i dvale. Det har i løpet av de siste par ukene blitt avviklet flere store turneringer og ligaer, og her kommer enda en.

Mellom 18. og 30. august har nemlig ESL Cologne 2020 foregått, og ble altså konkludert i helgen. Evil Geniuses og Heroic endte med å ta seirene.

Evil Geniuses tok premien på $65.000 etter å ha kommet til topps i den amerikanske divisjonen. Det er deres tredje turneringsseier på rad, og denne gangen slo de Team Liquid i finalen 3-2. Heroic kunne ta med seg en litt mer imponerende premie hjem på hele $150.000, for de vant i den europeiske divisjonen. Finalen vant de over Team Vitality med hele 3-0.

Begge lagene skal nå bli med i ESL Pro Leagues 12. sesong.

Counter-Strike: Global Offensive
ESL

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content