Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Evil Geniuses starter LCS gjenoppbygging ved å frigjøre sine trenere

Teamet lovet store endringer, og så langt er det akkurat det vi har fått.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E-sportsorganisasjonen Evil Geniuses har hatt en ganske skuffende oppvisning i League of Legends Championship Series så langt i år, ettersom listen har slitt med å kjempe med det beste regionen har å tilby. Ledere i organisasjonen vet at dette ikke er bra nok og har lovet omfattende endringer i et siste forsøk på å sikre en plass i World Championship senere i år.

Med tanke på en Summer Split -kampanje som må være eksepsjonell for å oppnå nettopp det, har EG startet en ombygging, som så langt har ført til at organisasjonen har sagt opp hovedtreneren og assistenttreneren.

Både Aleš "Freeze" Kněžínek og Albert "H4xDefender" Ong vil ikke være med laget fremover, og slik det ser ut, kan vi forvente ytterligere endringer i løpet av de kommende dagene og ukene.

Når det gjelder hvem EG ser på med hensyn til trenerutskiftninger, er det ikke kunngjort ennå.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content