Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Valorant

Excel Esports avslører Valorant Game Changers-liste

Det blir organisasjonens debutantré i kvinnenes konkurransescene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter det fantastiske arrangementet som var Valorant Game Changers Championship, har en annen esportsorganisasjon kunngjort at den vil komme inn på all-women's competitive Valorant-handlingen.

Excel Esports har kunngjort at de har signert sin aller første kvinnelige Valorant-liste, og at laget vil konkurrere i EMEA-regionen når turneringen starter i 2023.

Vaktlisten vil inneholde; Cornelia "Neli" Johansson, India "cataLina" Dubourg, Safaa "Purii" Baydi, Camille "Luzia" Millet, Samantha "Samsi" Caddell og Daniela "Jupi" Gradl, med Kevin "Noizeeh" Jaskiewicz tappet som lagleder.

"På EXCEL ønsker vi å tilby noe nytt for å vise unge kvinnelige spillere en vei inn i esports, og tror at gjennom å signere en eksisterende tropp som jobber godt sammen konkurransedyktig og sosialt, kan vi hjelpe og støtte dem til å være det beste de kan være," sa Excels administrerende direktør, Tim Reichert. "Vi håper at dette vil oppmuntre flere kvinnelige spillere til å komme inn i esports, og vår suksess vil komme fra vår dedikasjon. til å utvikle scenen.

Riot har ennå ikke delt for mange detaljer om når Game Changers-turneringen kommer tilbake neste år.

Valorant

Relaterte tekster

0
ValorantScore

Valorant

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med Valorant forsøker Riot Games å ta opp kampen mot både CS:GO og Overwatch, men spillet mangler det lille ekstra ved lansering for å sikre seieren.Loading next content