Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Exoprimal

Exoprimal oppsummerer alt du må vite i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tusenvis av spillere håpet av Capcom avduket en remake av Dino Crisis da Exoprimal ble vist frem i mars, men det viste seg altså å være et helt nytt spill hvor man slakter tusenvis av dinosaurer med exo-drakter. Et såpass enkelt konsept at vi ikke fikk særlig mer informasjon enn det da, men nå er det tid for en skikkelig oppklaring.

Exoprimal fikk en god del av kveldens Capcom Showcase for å gi oss en trailer som viser og forklarer mer om det grunnleggende gameplay, noen av draktene vi kan velge blant, et utvalg moduser som finnes mens en imponerende mengde dinosaurer fyller skjermen.

Om dette gir mersmak er det greit å nevne at PC-spillere kan melde seg på en lukket nettverkstest som vil foregå en gang i juli.

HQ
Exoprimal

Relaterte tekster

1
ExoprimalScore

Exoprimal

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Mechs vs. dinosaurer er et fantastisk konsept, men kan Capcoms nyeste skytespill leve opp til forventningene?Loading next content