Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
F1 2019

F1 2019

Daniel har tatt turen ut fra rallyskogen og inn på silkemyke asfaltbaner med superlave og kjappe biler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters har siden 2009 hatt rettighetene til verdens raskeste billøp Formel 1, og har de siste årene tatt meget godt vare på denne ved å gi ut høykvalitetsspill til de som virkelig er glad i sporten. 2019 fortsetter heldigvis i samme kjørelinja.

For undertegnede har Formel 1-spill alltid vært et av få spill jeg i hovedsak har spilt enspillerversjonen av. Kollisjoner som forekommer i nettspill med andre er rett og slett i overkant mye til at jeg har klart å nyte denne delen til det fulle. Dette området er riktignok blitt bedre, men det er fortsatt karrieremodusen som vekker min interesse mest, og her har Codemasters gjort noen forbedringer i årets versjon.

F1 2019F1 2019

I noe som kan minne litt om «The Journey» som vi kjenner fra Fifa-spillene, starter jeg sesongen sammen med en lagkamerat (Lukas Weber) i F2-klassen for å kjempe om en plass blant de store gutta i F1-klassen. Her har jeg naturlig nok også en rival (Devon Butler) som bruker litt ufine midler for å komme seg opp og frem som seg hør og bør i en slik historie. Det kan til tider virke som han håper at Cary Fukunaga står i bakgrunnen, klar til å signere han til en kontrakt som den nye Bond-skurken. Hvordan jeg gjør det i disse få F2-løpene i innledningen avgjør hvilke tilbud jeg får fra de forskjellige F1 lagene etter endt sesong. I tillegg til hvor godt jeg kjører vil kjøremåte, og hvordan jeg svarer pressen etter endt løp avgjøre hvordan jeg behandles utover i karrieren. Noen svar til pressen vil glede fansen mens andre svar gleder lagledelsen eller lagkamerater.

Dette er en annonse:

Spillet er selvsagt oppdatert med de ferskeste førerne og nye regler foran denne sesongen. Karrieremodusen tillater også bytte av lag midt i sesongen i motsetning til tidligere, og det kan også skje blant de allerede etablerte førerne, dog ikke veldig ofte. I løpet av den ti år lange karrieredelen kan det ende med mange utskiftninger blant toppen på resultatlistene.

F1 2019F1 2019F1 2019

Dersom jeg ønsker en mer utvidet opplevelse i F2-klassen kan jeg nå velge å både kjøre hele 2018-sesongen her eller hive meg løs på disse i både Grand Prix-modusen og Time Trial. Nytt av året er at jeg også kan kjøre alle F1-banene med F2-biler, og ikke bare de banene som er med i F2-sesongen. I liket med hovedklassen er også både regler og førere for F2-klassen oppdatert til å stemme med årets utgave, og med seg på laget har også Codemasters de offisielle F2-kommentatorene Alex Jacques og Davide Valsecchi.

Selv om flerspillerdelen ikke er det som har vært mest populært hos undertegnede er det lagt til rette for at dette skal fungere så godt som mulig. Her kan jeg kjøre i ligaer, onlinesesonger og delta i ukentlige utfordringer for å få så mye variasjon som mulig. Her kan jeg også selvsagt kjøre de fantastiske klassiske Formel 1-bilene om ønskelig, i tillegg til de moderne og F2-bilene.

Dette er en annonse:

Dashbordet i spillet er oppdatert til å matche det vi ser på TV-sendingene fra Formel 1-løp, og er du så heldig at du spiller på PC kan også dette konfigureres akkurat som du vil ved å flytte, forstørre, forminske eller fjerne elementer. Her er det dessverre noe mer begrenset for konsollbrukerne.

F1 2019

Utseendemessig er F1 2019 like godt som det alltid har vært om ikke enda litt bedre. Spesielt i regnvær er det en vesentlig oppgradering fra forgjengeren. Bilene ser og høres naturtro ut, og omgivelsene like så. Det er litt lettere å få baner til å se identiske ut i et spill hvor vi har faste baner å spille, og dette har Codemasters utnyttet til det fulle. Kjenner du banene i virkeligheten er det ingen problemer med å kjenne igjen detaljene i spillet.

Kort oppsummert er F1 2019 en liten oppgradering fra fjorårets versjon, men det er begrenset hvor mye bedre det kan bli ettersom serien har vært meget sterk den senere tiden. Allikevel når den ikke helt opp til toppkarakteren så lenge de kan gjøre enda mer ut av karrieremodusen enn de har gjort. De er på god vei, men er ikke helt der enda. Skal du få maks utbytte av å spille dette spillet bør du eie ratt og pedaler. Forskjellen på å spille Formel 1-spill med dette i stedet for kontroller er enkelt og greit som natt og dag ettersom det er mye lettere å ha kontroll på både gass og brems med pedaler fremfor kontrolleren. Eier du ikke dette fra før anbefales det sterkt at du får testet det ut. Du kommer ikke til å angre.

F1 2019F1 2019F1 2019
09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Fantastisk bilde og lyd. Oppdaterte førerlister og noe forbedret karrieremodus.
-
Fortsatt litt å gå på karrieremodusen for at det skal bli helt toppkarakter.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

2
F1 2019Score

F1 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen ut fra rallyskogen og inn på silkemyke asfaltbaner med superlave og kjappe biler.Loading next content