Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Shell

Få Mortal Shell sin kule The Virtuous Cycle-utvidelse gratis

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på hvor mange spill som tar mye inspirasjon fra Dark Souls og gjengen i disse dager er det vanskelig å skille seg ut, men Cold Symmetry gjorde slettes ikke en dårlig jobb med Mortal Shell. Siden lansering har de i tillegg forbedret spillet på en rekke måter, og etter litt ekstra venting er det endelig tid for en meget spennende utvidelse også. Da er det ekstra gledelig at man i tillegg kan få den gratis ved å være litt rask.

For dagens trailer minner oss ikke bare på at Mortal Shell: The Virtuous Cycle slippes på onsdag, men avslører at du faktisk vil få utvidelsen gratis ved å laste den ned før 23. august. Dermed vil du altså kunne få den nye roguelike-aktige modusen, et nytt Shell og våpen, over 125 nye ferdigheter og litt småtteri uten å betale en krone så lenge du griper muligheten de fem første dagene.

HQ
Mortal Shell

Relaterte tekster

0
Mortal ShellScore

Mortal Shell

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Mortal Shell har noen kule ideer, men Kristian mener de er ikke nok til å bære et ellers uinteressant spill.Loading next content