Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 2

Få plasmakutter i Dead Space 2

Overrekkes via lagringsfil fra forgjengeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Space 2 slippes om under en måned, og i den anledning har utvikleren slengt på en aldri så liten bonus for de som spilte forgjengeren. I det første kapittelet vil du nemlig få mulighet til å raske med deg den originale plasmakutteren fra Dead Space, uavhengig av om du har fullført spillet eller ikke.

De som har spilt gjennom skrekkspillet før bør være godt kjent med pistolen, som belønner deg med en utmerkelse om du fullfører uten hjelp av andre våpen.

Men det er ikke dermed sagt at plasmakutteren gir deg store forspranget i begynnelsen, da oppgraderingene du kjøpte til våpenet i forgjengeren ikke vil overføres til oppfølgeren.

Dead Space 2

Relaterte tekster

Dead Space 2Score

Dead Space 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Et skremmende, klaustrofobisk og blodig actionspill fra Electronic Arts. Richard har fått hyle fra seg og er klar med dommen...Loading next content