Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Få Saints Row IV Re-Elected gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets Saints Row ble glemt av mange nærmest før spillet i det hele tatt ble lansert, så det er ikke rent få som i stedet har fått lyst til å vende tilbake til klassikerne. Da passer det godt at Epic Games hjelper til med saken.

Frem til klokken 17 neste torsdag kan du skaffe deg PC-utgavene av Saints Row IV sin Re-Elected-utgave og Wildcat Gun Machine gratis på Epic Games Store. Deretter starter Fortnite-skaperne årets julekalender hvor de gir bort ett spill hver eneste dag.

Saints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content