Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fable

Fable-forfatter sier hun "ikke kan vente" med å vise fansen hva de har jobbet med

Det er håp om at vi kan få en skikkelig avsløring en gang i år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at det ble avslørt i 2020 har det ikke vært mange nyheter om det neste Fable-spillet, og vi venter fortsatt på at Playground Games skal vise oss mer enn en kort teaser-trailer.

Nå har hovedforfatteren for Fable, Anna Megill, twitret i feiringen av hennes toårsjubileum hos Playground, og hun skriver at hun "ikke kan vente med å vise dere alle de fantastiske tingene vi har laget."

Betyr dette at vi bør forvente en Fable-avsløring når som helst snart? Sannsynligvis ikke, da det virker mer som Megill ser ut til å bare minne oss om at det jobbes med spillet, men det er oppmuntrende at vi får meldinger som dette.

Det har vært noen forventninger om en avsløring på et tidspunkt i år, og tidligere nyheter om Fable hevdet at det er i spillbar tilstand, så det ser ut til at det er mye mer håp for spillet enn det har vært tidligere år.

Gleder du deg til Fable?

Fable

Relaterte teksterLoading next content