Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Paladins: Champions of the Realm

Facebook har store planer for esports

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne World Esports Association og Hi-Rez Studios avsløre at de vil samarbeide om vekke Paladins Premier League til live med Facebook Live-sendinger, og nå kan Leo Olebe, "director of global gaming partnerships" hos Facebook fortelle har enda større planer for esports.

"Vi satser alt vi har. Vi går inn med all kortene og alle chipene våre på bordet. Vi tror helt klart at spill er en utrolig måte å samle folk på, og videoer er det samme. Med bakgrunnen vår innen begge disse konseptene kommer vi til å investere mer og mer. Noe vil fungere, mens noe vil ikke fungere.

Vi har 800 millioner spillere på Facebook hver måned, så mengden er der. Gjennom gode partnerskap som dette vil vi kunne hjelpe spillere med å finne hverandre, skape meningsfulle forhold, og gi en god opplevelse for spill som Paladins".

Tror du Facebook er et firma som kan lykkes med esports?

Paladins: Champions of the Realm

Relaterte teksterLoading next content