Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Faceit og Twitch lanserer Faceit Major Premium Pass

Gir tilgang til bonusinnhold gjennom hele konkurransen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den offisielle nettsiden til Faceit Major CS:GO-konkurransen har avslørt at Faceit har slått seg sammen med Twitch for å kunne tilby Faceit Major Premium Pass, det første event-passet noensinne for et CS:GO-arrangement, som tilbyr ekstrainnhold og nye funksjoner via et abonnement som koster $9,99 per måned.

Fans som abonnerer får tilgang på 11 feeds, som lar dem velge mellom å se på enkeltspillere, eller hovedfeeden, i tillegg til interaktive statistikker og en HUD, hvor de kan forandre på elementer som trådkors og størrelsen på kartet. De får også to uker med Faceit Premium, eksklusive chat-emojis, Premium-only chat-kanaler, og eksklusivt VOD-innhold som Legends-spillerintervjuer.

Premium Passet er tilgjengelig nå og frem til 23. september, og gjenspeiler "Twitch's ongoing efforts to increase the interactivity of esports,", som det står i kunngjøringen. UI er tydeligvis også viktig, da fans kan ha flere POVs og statistikker oppe samtidig, noe som ikke er så overraskende med tanke på Faceit sitt samarbeid med Grid.

Kommer du til å abonnere?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Faceit

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content