Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Faker har signert på nytt med T1 for tre år til

League of Legends-veteranen kommer ingen vei med det første.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er få navn som er så ikoniske i League of Legends-scenen som Lee "Faker" Sang-hyeok. Veteranspilleren har eksistert i årevis og satt utallige rekorder og oppnådd tonnevis av suksess, og grunnen til at vi tar det opp er fordi det ikke ser ut til at denne historien vil ende når som helst snart.

T1 har annonsert at de har utarbeidet en avtale med Faker som vil se ham knyttet til organisasjonen i ytterligere tre år. Dette betyr sannsynligvis at T1s lag for 2023 allerede er sortert og låst inn, ettersom alle andre medlemmer av laget for øyeblikket er på kontrakter som ikke slutter før slutten av 2023-sesongen.

League of Legends

Relaterte tekster

0
Halvveis til historie i LEC

Halvveis til historie i LEC

ARTIKKEL. Skrevet av Samuel Lakin

Sesongfinalen er godt i gang, og vi oppsummerer alt som har skjedd og lagene som har utviklet seg fra sommeren og frem til nå, mens de kjemper om å bli de første sesongfinalemestrene noensinne.Loading next content