Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Falcons Esport sikrer seg seieren i Overwatch Contenders EU Season 2 July

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den seneste sesongen av Overwatch Contenders er nettopp overstått med avslutningen av de europeiske og nord-amerikanske turneringene.

I Europa konkurrerte British Hurricane mot Falcons Esport og det ble Falcons som slo deres ellers vanligvis så dominerende motstandere med hele 4-1. Dermed sikret de seg $14,595 i præmiepenger.

Et tilsvarnede beløp vant American Tornado i den a href="https://twitter.com/ATornado_OW/status/1417681292477534208" target="_blank">nord-amerikanske turneringen</a> der de seiret 4-0 i finalen over Darkmode NA. American Tornado vant også den forrige Contenders-turneringen i juni.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content