Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4 er gratis på Xbox One denne helga

Blir gratis på PC neste helg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout 4 har vært ute en stund nå, men hvis du ikke har hatt sjansen til å prøve det postapokalyptiske rollespillet ennå, anbefaler jeg deg å benytte sjansen nå! Bethesda har nemlig kunngjort at spillet er gratis på Xbox One fra nå til 28. januar, hvilket betyr at du har helga på å bli sugd inn i Fallout-universet, hvis du er den heldige eier av en Xbox One.

PC-spillere må vente litt før de kan bli med på moroa, for gratishelga deres starter ikke før den 1. februar, og varer frem til den 4. februar. Fremgangen din lagres og blir med deg videre skulle du velge å kjøpe spillet etter at gratishelga er over. Dette gjelder for begge plattformene.

For å gjøre det litt lettere å bestemme seg for om en skal kjøpe det, eller ikke, har Bethesda redusert prisen på hovedspillet med 33%, og Game of the Year Edition, samt alle DLCene med 40 %. Season Pass er det nå 50 % rabatt på, noe som kan være av interesse for eksisterende spillere.

Har du nå planene for helga klare?

HQ
Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content