Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor treffer nok dagens nyhet ekstra hardt for mange.

Joel Burgess. som brukte å jobbe for Bethesda Game Studios, har tatt til Twitter for å fortelle at River, hunden som fungerte som modell og inspirasjon for Dogmeat i Fallout 4, dessverre har gått bort. Samtidig deler han noen interessante detaljer om hvorfor og hvordan River ble en del av storspillet. Blant annet får vi vite at han tok med hunden til kontoret for å vise de andre at Dogmeat kunne være mer enn en drapsmaskin. Dette førte blant annet til sekvensene hvor Dogmeat løper foran oss og ser seg tilbake, noe som River var kjent for. En annen fascinerende detalj er at det er River vi hører når Dogmeat er trist eller glad. Disse ble spilt inn ved at Burgess forlot River i et rom hvor hun kunne kjenne lukten, men ikke se han. Der ble han frem til hun begynte å klynke, og deretter kom han tilbake slik at de også fikk lydopptak av hvor glad hun ble. Les flere andre kule fakta i linken over, og hvil i fred, River.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content