Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout 4-mod lar deg dele bosetninger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange spillere har latt seg rive med av muligheten for å bygge bosetninger i Fallout 4, og nå har det dukket opp en modifikasjon som lar deg dele det du har laget med andre.

Modden Transfer Settlements lar deg overføre bosetningene til en plantegning (blueprint), og ved å følge instruksene fra mod-skaperne kan du dele den med andre.

Den befinner seg fortsatt i betastadiet, og krever både Fallout 4 Script Extender og HUDFramework for å fungere, men kan være verdt å holde et øye med i tiden fremover.

Sitter du med en bosetning som fortjener å bli sett av andre?

Fallout 4

Takk, PC Gamer.

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...

4
Fallout 4-hunden Dogmeat er død

Fallout 4-hunden Dogmeat er død

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hunden Dogmeat har vært en viktig og nærmest ikonisk del av Fallout-serien siden det første spillet, og Fallout 4 sin mer realistiske variant var intet unntak. Derfor...

Bethesda hinter til et nytt Fallout

Bethesda hinter til et nytt Fallout

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bethesda har de siste årene blitt kjente for å gi oss hint og ertende meldinger om kommende spillannonseringer. I år har vi allerede sett hint til en Prey-utvidelse og...Loading next content