Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout Legacy Collection har blitt lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout-seriens gode navn har tatt et slag den siste tiden med all den debatten som har hersket rundt Fallout 76. Dette betyr dog ikke at serien ikke inneholder klassikere, og noe tyder på at du snart kan kjøpe alle ganske så billig.

Som WCCFTech skriver så har Amazon i Tyskland ikke knnet dy seg, og de har løftet sløret for Fallout Legacy Collection, en samling som består av følgende:

Fallout
Fallout 2
Fallout Tactics
Fallout 3: Game of the Year Edition
Fallout New Vegas: Ultimate Edition
Fallout 4: Game of the Year Edition

Det er ikke så mye tvil om at det er snakk om en ekte samling, da salgsoppstillingen også inneholder en offisiell forside.

Samlingen fås til €39.99, men kommer uten Fallout 76. Den er kun tilgjengelig på PC, og siden alle spillene i samlingen ikke er tilgjengelige på konsollene så blir den mest sannsynlig ikke tilgjengelig på konsoll noen gang heller.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...Loading next content