Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Fallout: London legger til Astarion-skuespilleren fra Baldur's Gate III

Fra å campe under stjernene til å drepe kakerlakker med en hammer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den store modusen Fallout: London skal endelig lanseres i år. Vi er fortsatt et halvt tiår unna Fallout 5, så dette er alt vi kommer til å få når det gjelder Fallout-eventyr for én spiller.

Mens vi venter på Fallout: London lanseres i april, har vi fått en ny oppdateringsvideo som gir oss litt informasjon om to skuespillere som slutter seg til modden. Neil Newbon, mest kjent for sin rolle som Astarion i Baldur's Gate III, og Anna Demetriou, som spilte Sophia i A Plague Tale: Requiem og Dorys i Final Fantasy XVI, skal spille karakterer i spillet.

Vi vet ikke så mye om karakterene de spiller, og vi får bare en rask titt på dem, men det er likevel imponerende at et fan-laget prosjekt kan trekke til seg så mange stjerneskuespillere.

Fallout 4

Relaterte tekster

2
Fallout 4 VRScore

Fallout 4 VR

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Bethesda har virkelig fått sansen for VR. På kort tid har utgiveren lansert hele tre VR-spill, og Fallout 4 VR er det siste i rekken. Men har de satset alt?

4
Fallout 4: Far HarborScore

Fallout 4: Far Harbor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den tredje utvidelsen til Fallout 4 byr på en spennende og mystisk øy å utforske, og det eneste problemet er i grunnen tekniske svakheter. Vi har satt karakter...



Loading next content