Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

Falske DMC-anmeldelser i omløp

- De ekte anmeldelsene kommer snart

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har allerede har lest anmeldelser av det kommende DMC Devil May Cry på nettet, er sjansene gode for at du har lest rent oppspinn. På Twitter kommenterer nemlig utvikler Ninja Theory at anmeldelsene som allerede er ute rett og slett er falske:

- Genuine anmeldelser = anmeldelser der anmelderen faktisk har spilt. Av og til skriver noen anmeldelser uten å faktisk spille spillet, kommenterer utviklerne.

- Kjære følgere. Anmeldelser på nett vil dukke opp nærmere lanseringen. Nettanmeldelser som allerede er ute er ikke basert på et anmeldereksemplar, utdyper de senere.

Gamereactor skal naturligvis anmelde DMC Devil May Cry, og som utviklerne så korrekt skisserer leser du denne her på nettsiden nærmere lanseringen i neste uke.

DMC Devil May Cry

Relaterte tekster

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Dante er tilbake med nye triks i ermet og ny frisyre, men er det lurt å fikse noe som ikke er ødelagt? Tomas har satt karakter...Loading next content