Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fans kan bidra til å øke premiepotten til MSI 2023

Riot Games tilbyr en pakke og et arrangementspass der minst 25% av inntektene går til turneringen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Riot Games har kunngjort at premiepotten for det kommende League of Legends Mid-Season Invitational, som arrangeres i London i mai, kan utvides med hjelp fra fansen.

Som nevnt i et nytt blogginnlegg, Riot har avslørt at årets arrangement vil inneholde både en Inkshadow Event Pass og en MSI 2023 Esports Premium Bundle for fans over hele verden å ta tak i LoL-godbiter i spillet.

Mens de nøyaktige prisene på disse varene ennå ikke er avslørt, har Riot kunngjort at 25% av Event Pass' forhandlingene vil gå til MSI-premiepotten, og 50% av Premium Bundle vil gjøre det samme.

For øyeblikket har MSI 2023 en premiepott på $ 250,000, men dette vil uten tvil øke i løpet av de kommende ukene når spillerne tar opp og viser sin forventning til arrangementet med disse varene.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content