Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Fantastisk bruk av Meis isvegg i Overwatch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være de våkne haukene hos Kotaku ble vi obs på det sør-koreanske Overwatch-laget Meta Athena. De har nemlig øvd inn en manøver med figuren Mei på kartet Eichenwald som topper det meste, og dette dro de frem i APEX-serien mot Afreeca Freecs.

I videoen som ligger på Youtube kan du se Kim "Libero" Hye Sung bruke Meis isvegg til å ta det første punktet på Eichenwald, og dette gjør han ved å sende hele laget over til baksiden av punktet. Dette sørget igjen for at det forsvarende laget ble angrepet fra baksiden, og må kunne sies å være et rimelig genialt angrep.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content