Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Farming Simulator 22

Farming Simulator League sesong 4 avsluttes denne helgen

Vinneren av turneringen vil bli avgjort på søndag, med en heftig andel av premiepotten på 100.000 Euro landing i lommen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Giants Software har annonsert at den fjerde sesongen av Farming Simulator League kommer til en avslutning denne helgen, når de beste lagene fra hele verden alle hodet til utviklerens studio i Erlangen, Tyskland for å kjempe om en andel av 100.000 Euro premiepotten.

Denne turneringen finner sted i løpet av 19. og 20. november, og starter kl. 09:00 GMT / 10:00 CET hver dag, med de kvalifiserte lagene New Holland, mYinsanity, DJK Ehenfeld, Lindner, Bednar, Valtra og Trelleborg, med det siste sporet i turneringen som går til vinneren av Astragon vs. Corteva Agriscience, et spill som vil bli spilt senere i kveld.

Selve sesong 4-sluttspillet vil bruke en dobbel elimineringsstilbrakett, der lagene kan tape sin første kamp og fortsatt være inne for et skudd ved å avansere gjennom den nedre braketten.

Når handlingen gjør kick-off, kan du fange alt her.

Farming Simulator 22

Relaterte tekster

0
Farming Simulator 22Score

Farming Simulator 22

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Fortsettelsen av Giants Softwares simulatorserie forbedrer og utvider en allerede fullpakket opplevelse.Loading next content