Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Farming Simulator 22

Farming Simulator League sesong 5 sparkes i gang i juli

Med en ny tittelsponsor i tillegg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Giants Software har kunngjort når Farming Simulator League (FSL) kommer tilbake for sin femte sesong. Som nevnt i en pressemelding, blir vi fortalt at FSL vil være tilbake i juli, når konkurransen starter på FarmCon 1. og 2. juli.

Denne sesongen vil inneholde en premiepott på €200 000 og vil se lag konkurrere i den nye Arena -modusen som blir introdusert i spillet neste måned, som vil se to lag med tre spillere som konkurrerer om å høste hvete, presse baller og levere dem så raskt som mulig. Sesongen vil også omfatte online- og offline-konkurranser som vil fungere som kvalifisering til verdensmesterskapet som arrangeres på slutten av sesongen.

"Vi er glade for å kunngjøre integreringen av konsollspillere i e-sportligaen vår," kommenterer Christian Ammann, administrerende direktør i GIANTS Software. "Dette markerer nok en milepæl i historien om vår vellykkede innsats for å gjøre virtuelt jordbruk ikke bare konkurransedyktig og morsomt, men også profesjonelt og inspirerende."

I tillegg har FSL nå fått en ny hovedsponsor, nemlig det tyske landbruksselskapet HELM AG.

Farming Simulator 22
Photo: Giants Software

Relaterte tekster

0
Farming Simulator 22Score

Farming Simulator 22

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Fortsettelsen av Giants Softwares simulatorserie forbedrer og utvider en allerede fullpakket opplevelse.Loading next content