Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

FaZe Clan kommer inn i konkurransedyktige Apex Legends

Organisasjonen har annonsert sin liste allerede.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FaZe Clan har kunngjort at den går inn i den konkurransedyktige Apex Legends-scenen. Som avslørt i et nytt innlegg på esportsorganisasjonens Twitter-konto, har laget faktisk allerede avslørt sin liste, og som forventet vil den inneholde et FaZe-medlem som nylig hengte opp konkurransekarrieren i et annet spill.

Den personen er Eric "Snip3down" Wrona. Han kommer tilbake til Apex, et spill han forlot for å komme tilbake til Halo esports for noen år siden, og når det gjelder hvem Snip3down vil slå seg sammen med, er alt vi vet akkurat nå at "SlurpeeG" vil være på laget.

Det tredje og siste medlemmet av FaZes Apex-team har ennå ikke blitt avslørt, men ingen tvil om at kunngjøringen kommer snart, slik at teamet kan starte kampanjen i konkurransescenen.

Apex Legends
FaZe Clan

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content