Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

FaZe Clan tok seieren i Six Sweden Major

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en rekke intense kamper er Six Sweden Major, hvor det konkurreres i Rainbow Six: Siege, nå overstått. Finalen stod mellom Ninjas in Pyjamas og FaZe Clan, og utover æren stod det også en stor andel av turneringens samlede premiepulje på $500.000 på spill.

De to brasilianske lagene endte opp i en tett duell, hvor FaZe triumferte på første kamp, innen Ninjas in Pyjamas svarte igjen ved å vinne de to følgende. Presset var derfor stort, men FaZe lyktes likevel i å ta seieren ved å vinne de to siste rundene.

Seieren ga FaZe $200.000 i premiepenger og sikret dem samtidig en stor porsjon Six Invitational Points, nok til å sikre laget en plass i den kommende Major som finner sted i februar.

FaZe Clans Jaime "cyb3r" Ramos vant prisen som turneringens MVP, og han sikret seg hederen som den beste spilleren i både kvartfinalene og finalen.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content