Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

FaZe Clans aksjeandel gik ned 94% etter at det ble en børsnotert organisasjon

Selskapet sies å bare ha nok penger til å holde seg flytende til november og ønsker nå å gå tilbake til å bli et privat omsatt selskap.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FaZe Clan overrasket mange i fjor da de kunngjorde at de ville bli en børsnotert organisasjon etter å ha nådd en rekordverdi på 1.4 milliarder dollar i august 2022. Men hopp til i dag, og beslutningen om å bli børsnotert har tilsynelatende ikke vært snill mot FaZe, ettersom selskapets aksjeverdi har stupt med 94% helt siden det ble børsnotert, og ifølge Sports Business Journal betyr dette at FaZe Clan nå er verdsatt til 42 millioner dollar.

Med dette fallet i bakhodet bemerkes det også at FaZe bare har nok midler til å fortsette driften som den er til november 2023, og på grunn av dette ønsker esportsorganisasjonen å gå tilbake til å være et privat omsatt selskap i et forsøk på å tette hullene.

FaZes aksje er for tiden så lav at organisasjonen har mottatt en advarsel fra NASDAQ Stock Exchange som sier at hvis det ikke kommer seg og returnerer til en verdi på minst 1 dollar per aksje for et ti dagers løp, vil det bli fjernet fra aksjeplattformen. Som det står, er en FaZe Clan aksje verdsatt til rundt 0,53 dollar.

FaZe Clans aksjeandel gik ned 94% etter at det ble en børsnotert organisasjon
FaZe Clan


Loading next content