Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
eFootball PES 2020

FC Barcelona avslører eFootball.Pro-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FC Barcelona har den siste tiden pushet mer på å få etablert en ordentlig esportoprganisasjon under seg, og de kan nå løfte sløret for et nytt eFootball.Pro-lag.

Det har skjedd via deres hjemmeside, og vi vet at dette laget skal starte den 14. desember, og konkurrere i eFootball PES 2020.

The_Palma har skrevet kontrakt, og slutter seg til GuiFera og HenrykinhO, som gjør laget parat til 3v3-kamper. GuiFera har tidligere vunnet turneringer i 2017 og 2019.

De skal starte med å spille mot Juventus den 14. desember, og det er andre store kamper planlagt mot Manchester United, Arsenal og FC Bayern.

eFootball PES 2020
Photo: FC Barcelona

Relaterte tekster

0
eFootball PES 2020Score

eFootball PES 2020

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Nielsen

Til tross for det nye navnet likner PES seg selv igjen i år. Heldigvis er det fortsatt et solid fotballspill.

0
Se to kamper fra eFootball PES 2020

Se to kamper fra eFootball PES 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå er det nok veldig mange av dere som har lastet ned demoen til FIFA 20, og virkelig storkoser seg med prøveutgaven før den endelige lanseringen om to uker. Samtidig er...Loading next content