Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Fem dager igjen av Runde 4 i vår CS:GO-turnering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du ikke visste det allerede, så er vi i full gang med tredje sesong av vår gigantiske CS:GO-turnering, og her kjører vi i rundeformat, hvor hver runde består av én avgjørende kamp for hvert lag.

Nå har vi faktisk allerede beveget oss inn i Runde 4, og derfor er det tid for ditt lag å kontakte deres utpekte motstander, og avtale en kamp. Dessuten kan du, enten som deltaker eller tilskuer, følge med på resultatene via vår turneringsside.

Og hva er det lagene konkurrerer om? Ja, det er en total premiepott på hele 28.500 kroner, og det er også HP Omen 800-headsets til de som kommer på tredjeplass.

Denne fjerde runden varer frem til 31. oktober.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content