Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 19

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart at Cristiano Ronaldo gikk fra Real Madrid til Juventus, noe som betydde at de måtte skifte drakten han hadde på coveret. Problemene stoppet ikke etter lansering heller, for EA valgte å fjerne stjernen fra markedsføringsmateriale og lignende da han ble anklaget for voldtekt i oktober. Nå er vel ikke dette rotet skyld i dagens nyhet, men enkelte vil nok uansett se en sammenheng.

EA har nemlig avslørt at FIFA 19 får et nytt cover hvor Ronaldo har blitt erstattet av Neymar, Paulo Dybala og Kevin De Bruyne. En av grunnene til endringen er selvsagt at Champions League fortsetter denne uken, noe de også markerer med å litt ekstra snadder i spillet. Her venter det fire spesielle Champions League-drakter, muligheten til å låne en av coverstjernene i ti kamper og få fem Champions League-spillere som har et maksnivå på 85.

Vekker noen av disse godene interessen din?

FIFA 19

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content