Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 19

FIFA 19 gjør det vanskeligere å score

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FIFA-spillene, og da særlig FUT de siste årene, er alltid noe av det viktigste for millioner av spillere verden over. En stor del av bruker en stor del av tiden til å konkurrere mot andre, og prøver å utnytte en hver mulighet til å vinne. Derfor tar det sjeldent mer enn en dag eller to før enkelte teknikker og strategier begynner å bli gjengangere. Det er ikke akkurat gøy å oppleve déjà vu hver eneste kveld, spesielt om man taper, så nå har FIFA 19 fått en meget interessant oppdatering.

FIFA 19
Før oppdateringen

Oppdateringen, som allerede er ute til PC og kommer til konsollene om kort tid, vil gjøre det vanskeligere å score ved å bruke "Timed Shots" og "Finesse Shots". EA er nemlig enige om at begge disse var altfor effektive. Du kunne jo nesten ha refleksene til et dovendyr og uansett score med det nye systemet, noe som ikke vil være tilfellet lenger. Utviklerne har sett klare statistikker på at disse skuddene var langt mer effektive enn vanlige selv om du var langt inne i rød eller gul sone. De har derfor gjort treffsikkerheten og hastigheten mindre når du havner i disse sonene langt mindre, samtidig som de har gjort den maksimale grønnsonen mindre. Du kan se hvordan dette vil påvirke gameplay med denne sammenlignende av hundre skudd fra Kevin De Bruyne.

FIFA 19
Etter oppdateringen
FIFA 19

Samtidig vil målvakter nå bevege seg litt saktere når de kontrolleres manuelt, noe som blant annet skyldes at de vil innta en positur som gjør dem klare til å redde når de kontrolleres. Du kan lese ekstremt detaljert informasjon og se eksempler på alt dette her.

Hvordan synes du skuddsikkerheten har vært fram til nå?

Relaterte tekster

0
KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

KiNG stakk av med seiern i FIFA eWorld Cup

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

FIFA eWorld Cup-konkurransen gikk av stabelen i London i helga som var, og med tanke på talentene KiNG Esports hadde til rådighet - Nicolas 'Nicolas99FC' Villalba og...

0
FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

FIFA 19 fjerner Ronaldo fra coveret

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan trygt si at Electronic Arts måtte slite en god del med valget av cover for standardutgaven av FIFA 19. Kort tid etter at coveret ble offentliggjort ble det klart...Loading next content