Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

FIFA-erstatteren EA Sports FC annonsert - lover mer informasjon i juli

Spillet er planlagt å koble spillere på tvers av PC, konsoller, mobil og esports.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har lenge visst at EA og FIFA skillesEA og FIFA skilles, noe som betyr at vi fra og med senere i år ikke får et årlig FIFA-spill utviklet av EA. Serien vil derfor skifte navn til EA Sports FC, og nå som vi nærmer oss den skikkelige avdukingen har gigantselskapet avslørt bittelitt om hva som venter i høst.

Som en del av en ny pressemelding har EA offisielt annonsert EA Sports FC og avslørt at det vil være en fotballplattform som tar sikte på å koble spillere på PC, konsoller, mobil og gjennom esports. Når det gjelder detaljene til plattformene har ingenting blitt nevnt ennå, men med tanke på foregående år kan du være ganske sikker på å få spillet både på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og Nintendo Switch, mens iOS og Android dekker mobilmarkedet.

Ellers er vi lovet at ytterligere informasjon om spillet vil bli delt i juli, samtidig som at EA har vist frem logoen som du kan se nedenfor og på tvers av ulike fotballsendinger i løpet av helgen, inkludert Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 , WSL, NWSL og CONMEBOL.

De finere detaljene om spillet forblir altså hemmelige, men du kan gå til EA Sports FCs nettsted her for noen ekstra titt på hva dette spillet å være. Som pressemeldingen også bemerker vil spillet gi tilgang til "19,000 fullt lisensierte spillere, 700 lag og 30 ligaer, med støtte fra over 300 globale fotballpartnere som vil tillate ytterligere utvidelse til områder som både kvinne- og grasrotfotball."

EA Sports FC 24
EA Sports FC 24

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content