Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth bekreftet for starten av 2024 i trailer

Red XIII blir spillbar denne gangen, og atter en gang består den fysiske utgaven av to blu-ray.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi er bare to uker unna lanseringen av Final Fantasy XVI, så det var ganske interessant å se Square Enix plutselig begynne å dele mer informasjon om Final Fantasy VII: Rebirth i forrige. Det virket rett og slett som om de ladet opp til noe. Derfor luktet mange lunta da Geoff Keighley startet kveldens Summer Game Fest-sending med å si at det ville avsluttes med en stor overraskelse. Gøy var det likevel.

Dette siden den første skikkelige traileren for Final Fantasy VII: Rebirth ikke bare hinter til store endringer av historien, bekrefter Red XIII blir spillbar og viser noen av de store, nydelige omgivelsene vi får utforske nå som Midgar er lagt bak oss. Den avslører også at spillet lanseres på PlayStation 5 tidlig i 2024. Dermed var antakelsene om hva "neste vinter" betydde helt korrekte.

HQ
Final Fantasy VII: Rebirth

Relaterte teksterLoading next content