Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Final Fantasy XIV byr på ny skummel All Saints' Wake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager har flere spill begynt å minne oss på at Halloween nærmer seg ved å ha spesielle eventers, skins, moduser og hva det måtte være. MMORPG-sjangeren må nesten kunne sies å ha startet denne trenden, så det er ikke akkurat et sjokk at Final Fantasy XIV vil fortsette i år også.

Den 17. oktober vil nemlig årets utgave av All Saints' Wake-eventen start. Da kan vi dra inn i Gridania for å besøke gjengen i Continental Circus, hvor vi i kjent stil kan få en rekke kule ting basert på eller inspirert av den skumle perioden vi går inn i. Noen av tingene du kan få frem til den 1. november er ifølge utviklerne:

Circus Resonator mount - this unique voidsent was bred by the Continental Circus

Pumpkin Carriage - embrace the spirit of the season with this spooky - but regal - outdoor furnishing item

Fantastical All Saints' Wake Advertisement - a notice that will be a welcome reminder about this year's spooktacular event

Samtidig vil flere gjenstander fra foregående år komme tilbake, så frister ikke noe av det nye kan det være verdt å satse lykken likevel.

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

Relaterte tekster

3
Final Fantasy XIV: HeavenswordScore

Final Fantasy XIV: Heavensword

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Etter mye om og men og en del utsettelser så har vi endelig fått testet utvidelsen til Final Fantasy XIV: Heavensward...Loading next content