Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV: Endwalker

Final Fantasy XIV spilt av over 27 millioner

Square Enix' MMORPG fortsetter sin imponerende vekst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Da Final Fantasy XIV ble utgitt i 2010 var det en rungende fiasko. Square Enix ga i imidlertid ikke opp og bestemte seg for å relansere spillet som A Realm Reborn i 2014, og siden den gang har det vokst til å bli et av de mest populære MMO-spillene på markedet.

For et års tid siden avslørte Square Enix at spillet hadde nådd 24 millioner registrerte spillere i løpet av sin levetid. Siden den gang har spillerbasen bare fortsatt å vokse, og totalt har mer enn 27 millioner spillere nå dratt på eventyr i det fantastiske universet. Dette ble avslørt av spillets produsent Naoki Yoshida i en nylig livestream.

Den neste store innholdsoppdateringen til spillet, patch 6.25, utgis 18. oktober, så det er lite som tyder på at Square Enix er ferdig med spillet ennå.

Final Fantasy XIV: Endwalker

Relaterte teksterLoading next content