Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV: Stormblood har fått lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Square Enix annonserte Final Fantasy XIV sin neste utvidelse, Stormblood, lovet de oss mer informasjon i desember. De holdt ord.

T-skjorten Naoki Yoshida hadde på seg under annonseringen viste seg å være et godt hint om en de nye jobbene som vil komme med utvidelsen. Det er nemlig snakk om en Red Mage. Samtidig avslørte de at man nå vil kunne svømme og dykke. Det skal til og med være mulig å svømme med de ridbare dyrene.

Nå som kan vil kunne dykke introduseres vi også for noen nye raser. De nevnte kun en rase kalt Ananta som lever i vannet ved Ala Mhigo, men det vil komme mer informasjon om dem neste år.

Raidet som følger med heter Return to Ivalice. Her står Yasumi Matsuno for historien, mens Keita Amemiya tar seg av boss-designene. Det andre raidet heter The Bend of Time - Omega, og setter åtte spillere opp mot det som kan se ut som en ny utgave av Omega Weapon.

Vi kan nok forvente å høre mer om alt dette neste år, for utvidelsen slippes ikke før 20. juni.

Final Fantasy XIV
Final Fantasy XIVFinal Fantasy XIVFinal Fantasy XIV

Relaterte teksterLoading next content