Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Final Fantasy XV kommer til Forza Horizon 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Av og til kommer det noen biler som har en meget interessant historie til Forza-spillene, men vi så egentlig ikke denne komme.

Square Enix og Microsoft kan nemlig avsløre at Final Fantasy XV sin lukseriøse Regalia kommer gratis til alle som eier Forza Horizon 3 førstkommende tirsdag. Du trenger faktisk ikke eie bilspillet engang, for dere som har spilt Final Fantasy XV på Xbox One vil også få en kode dere eventuelt kan bruke i fremtiden. Som forventet til man kunne ta ned taket om man vil, men uheldigvis kan man ikke fly. Du kan se bilen i aksjon i traileren under.

HQ
Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content