Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XV

Final Fantasy XV kommer til PC i mars

Mens den ryktede Royale-utgaven er ikke bare en samleutgave, men kommer også med et nytt område, nye bosser, nytt utstyr, førstepersonsmodus og mulighet til å styre en båt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lang tid med rykter bestemte Square Enix seg endelig for å bekrefte at Final Fantasy XV er på vei til PC for fem måneder siden. Da kunne de samtidig avsløre at PC-utgaven vil by på flere grafiske oppgraderinger, en førstepersonsmodus og mer, men kunne bare si at den ville komme "i starten av 2018". Nå har vi fått to nye trailere som avslører lanseringsdatoen til både Final Fantasy XV: Windows Edition og den nylig lekkede Final Fantasy XV: Royal Edition.

Begge disse vil slippes her til lands den 6. mars. Det viser seg at Royale Edition bare kommer til PlayStation 4 og Xbox One, samt at det her ikke bare er snakk om en samleutgave. Denne nye utgaven inneholder nemlig også en god del med nytt innhold. Blant annet får vi en ny dungeon i Insomnia, den samme førstepersonsmodusen som PC-utgaven, nytt utstyr, nye bosser, en mer action-fokusert utgave av Armiger-rustningen etter å ha samlet de tretten kongelige rustningene, og som navnet tilsier:muligheten til å bruke Royal Vessel (som vi forresten kan fiske fra). I tillegg til dette vil vi selvsagt også få med alle utvidelsene og ekstrainnholdet som har kommet frem til nå. Dere som allerede eier spillet får dessverre ikke disse ekstragodene med på kjøpet, men får i stedet mulighet til å laste dem ned for en foreløpig ukjent sum samme dag.

Er du interessert i å kjøpe en av disse?

HQ
HQ
Final Fantasy XV

Relaterte tekster

Final Fantasy XVScore

Final Fantasy XV

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Det er alltid en viss risiko knyttet til spill der utviklingen aldri ser ut til å gå mot slutten, men i hvilken retning tippet det for Final Fantasy XV? Vi har testet...Loading next content