Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI utsatt et halvt år - skal vises frem våren 2022

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Square Enix bekreftet Final Fantasy XVI i fjor sa de at planen var å dele mer informasjon i 2021. Siden den gang har vi sannelig ikke hørt mye nytt og sett enda mindre. Nå vet vi hvorfor.

Naoki Yoshida, en av spillets hovedprodusenter, har tatt til Twitter for å fortelle at pandemien har gjort slik at utviklingen av Final Fantasy XVI har blitt utsatt seks måneder, så nå er planen å vise oss mer en gang til våren. Den gode nyheten er at Yoshida-san atter en gang får det til å høres ut som om det egentlig bare er finpuss og justeringer som gjenstår, noe som forhåpentligvis betyr at det vi får se neste gang vil være ganske omfattende.

Final Fantasy XVI

Relaterte tekster

0
Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet av Ketil Skotte

På overflaten er det vanskelig å kjenne igjen barndommens Final Fantasy, men bak det dystre ytre banker seriens hjerte sterkere enn på flere tiår.Loading next content