Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Finalelagene i Overwatch League sin Countdown Cup er klare

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utslagningsrundene i Overwatch League sin Countdown Cup har nå blitt unnagjort, noe som betyr at de fire lagene som skal reise til Hawaii for å avgjøre det hele den kommende helgen er klare.

Det blir Atlanta Reign og Los Angeles Gladiators som skal representere den vestlige divisjonen, mens Chengdu Hunters og Seoul Dynasty skal forsvare æren til øst. Dermed blir dette denne første av sesongens Major-turneringer som går uten Dallas Fuel og Shanghai Dragons, så denne gangen er vi sikret en ny vinner.

Selve turneringen starter med Dynasty mot Reign klokken 15 den 20. august. Deretter møtes Gladiators og Hunters klokken 16.30 før finalen blir klokken 15 den 22. august.

Overwatch

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content