Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fire Emblem Warriors

Fire Emblem Warriors-skaperen vil lage oppfølger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fire Emblem Warriors har ikke akkurat vært med mest populære eller kritikerroste spillet på Nintendo Switch og 3DS, så mange av de som liker spillet har fryktet at det ikke er en særlig stor sjanse for å få en oppfølger. Spillets regissør, Yosuke HayAshi, er dog villig til å sette døren på gløtt.

I et større intervju med Nintendo Dream ble han nemlig spurt om han hadde en siste melding til fansen, og da kunne han fortelle at de angret på å ikke ha inkludert flere figurer. Rett etter sa han det flere nok håpet han ville si:

"Om muligheten kommer vil jeg elske å lage Fire Emblem Warriors 2, men det er ikke noe vi jobber med akkurat nå."

HayAshi-san gjør det altså ganske klart at vi ikke får et nytt spill med flere figurer og forbedrede aspekter i nærmeste fremtid, men er altså mer enn åpen for innfri ønskene senere en gang.

Ville du gjerne sett mer fra Fire Emblem Warriors?

Fire Emblem Warriors

Relaterte tekster

0
Fire Emblem WarriorsScore

Fire Emblem Warriors

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mange spillserier har fått "Warriors-behandlingen" de siste årene. Nå er det heltene i Fire Emblems tur til å banke løs på hundrevis av fiender om gangen.Loading next content